Contact
Downloads
Kalender

Kids Atletiek

Atletiekdisciplines in spelvorm, leuke oefeningen en af en toe een thematraining, dat is Kids Atletiek. Jongeren van het lager onderwijs (geboren in 2007-2012) kunnen (bijna) elke vrijdag van september tot juni terecht in het sportcentrum van Bredene voor een training van anderhalf uur (van 17u30 tot 19u00). We trainen buiten en schrappen enkel bij extreem weer onze activiteiten.

Naast onze wekelijkse trainingen doen we ook loop- en atletiekwedstrijden in clubverband, speciallekes zoals de Robinson Cross, een strandtraining, ... Opgelet, we trainen niet op feestdagen en vrijdagen voor en tijdens de schoolvakanties!

Hoe inschrijven?

Alle kids kunnen gratis een training proberen. Het lidgeld bedraagt € 90 (€ 80 voor broer of zus) en kan gestort worden op rekeningnummer BE78.3630.9268 8186. Inbegrepen in het lidgeld zijn alle trainingen, verzekering via Sporta, een t-shirt en heel veel plezier! Inschrijven voor het nieuwe seizoen kan tot en met 31 oktober. Wil je meer info? Stuur dan een mail naar bredenesport@telenet.be en stel je vraag.

EERSTE TRAINING OP VRIJDAG 7 SEPTEMBER !

Bekijk de kalender