In september start de nieuwe editie van de Up To 10, de opvolger van het immens populaire Start to Run in Bredene. Onder deskundige begeleiding word je in een drietal maanden voorbereid op Bredene Loopt, het einddoel van de Up To 10.

Lopen is leuk en gezond, maar het is nog leuker en nog gezonder als je het in groep doet. De deelname aan de Eindejaarsloop van Bredene geeft je bovendien wat extra motivatie voor de wekelijkse trainingen.

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Leg je loopschoenen klaar en schrijf je in voor de Up To 10 van Bredene Sport Running Team!

NIEUW! Ook beginnende lopers kunnen dit jaar aansluiten bij de Up To 10. We lopen in verschillende groepjes en trainen gericht naar de 4, 8 of 12 km, de verschillende afstanden van Bredene Loopt.

Wanneer?
Elke dinsdag (18u30), donderdag (18u30) en zondag (9u30).

Waar?
Afspraak aan surfclub Inside (Spuikom).

Voor wie?
Voor iedereen die al wat kan lopen maar rustig en gezellig wil opbouwen naar 10 km of meer.

Inschrijven?
Deelnemen kost € 30 (begeleiding, verzekering en deelname aan Bredene Loopt inbegrepen). Inschrijven kan via bredenesport@telenet.be. Wil je meer info? Contacteer ons via mail en we proberen je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden."Na onze Start to Run-sessies in 2013 hadden we wel zin in een vervolg... We schreven ons in voor de Up To 10-sessies die georganiseerd werden door de Bredense loopclub Bredene Sport Running Team. Dankzij een goed uitgekiend loopschema, de steun en aanmoediging van onze loopcoaches en uiteraard ook onze eigen inspanningen, liepen we tegen midden december 2013 al 10 km. We hadden de smaak te pakken en sloten ons aan bij de Run 4 Fun-groep. Ondertussen lopen we 15 km en onderweg kletsen we gezellig bij. Wie had dat ooit gedacht?"
(Inge en Saskia - ex-Start to Runners - editie 2013)